FELHÍVÁS

Kedves Kolléganők, Kedves Endoszkópos Asszisztensek!

Mint tudjátok, az idei évben 2020-ban az MGT Asszisztensi Szekciójában választások lesznek. Mint mindig, most is szeretnénk lehetőséget adni minden agilis, magában ambíciót érző, és a feltételeknek megfelelő kollégának, hogy a vezetőség munkáját megválasztott tagként segíthesse.
A választások helyszíne: Siófok - Asszisztensi Szekció- Közgyűlés / Hotel Azúr, 2020.06.06./A feltételek a honlapon, a fb-on, és a helyszínen egyaránt olvasható lesz. A feladat ellátása, évente minimum két vezetői értekezletet takar, melyen a részvétel kötelező, a körzeted ellátása, segítése szintén a munkád része. Továbbképzés szervezése, azokon való részvétel, és a tudományos munkában való jelenlét, előadások tartása, minimum 5 éves, szakmában eltöltött idő és a munkahelyed támogatása elengedhetetlen. Rendelkezz önálló véleménnyel, azokat tudd megfogalmazni, merj kiállni! Ugyanakkor tudj egy csapat részeként
alkalmazkodni, feladatokat megoldani. A feladat elvégzéséért, a vezetőségi munkáért juttatás nem jár. Ha úgy érzed, hogy ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezel és képes vagy a feladat ellátására, a kritériumoknak megfelelsz, akkor jelentkezz!
Kérem, hogy a kongresszus új struktúráját figyelembe véve, mindenki vegyen részt a választásokon, ne keressen addigra magának másik programot, és erre ösztönözze a munkatársait, ismerőseit is!
Szekciónk működése, megítélése a TE döntéseden is múlik! Véleményt csak akkor korrekt megfogalmazni bárki tevékenységéről, ha abba belelátunk, segítjük annak működését, vagy teszünk érte valamit. Ez a csapat a szekcióért, az endoszkópos asszisztensekért van, kérjük gyere el, legyél ott, légy aktív és ezzel támogasd az ASSZISZTENSI SZEKCIÓT, a vezetőség munkáját mert ez a közös érdekünk.
Fogalmazzuk meg a céljainkat együtt!
Jelenlétedre, aktív részvételedre a tudományos előadások és a választások alatt egyaránt számítunk!

Kelt: 2020. 01.20


Köszönettel:

                                Az Endoszkópos Asszisztensi Szekcó Vezetősége nevében

                                                      Paulovicsné Kiss Melinda
                                                                       elnök