FELHÍVÁS!

Tisztelt endoszkópos vezető asszisztensek, szakasszisztensek, asszisztensek, kollegák, kolleganők !

A GEA Képzéséért Alapítvány Kuratóriuma elismerő oklevelet alapított abból a célból, hogy tiszteletét és megbecsülését fejezze ki mindazon endoszkópos asszisztensek előtt, akik a gasztroenterológiai szakasszisztensek érdekében több éven át eredményes, színvonalas munkát, kiemelkedő szakmai és közéleti tevékenységet végeztek.

Elismerő Oklevél

Elismerő oklevél adományozható azon gasztroenterológiai asszisztensek részére, akik tevékenységükkel hatékonyan elősegítették az asszisztensi munka színvonalának emelését, megbecsülésének növelését, és hosszabb időn át kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.  Jelentős szellemi alkotással (előadások, jegyzetek készítése, prezentációk stb.) járultak hozzá az asszisztensek szakmai felkészültségéhez és ezzel általános elismerést vívtak ki a szakma körében. 

Az oklevél nem csak főfoglalkozású asszisztenseknek adományozható. Az elismerő oklevél erkölcsi jellegű, mellyel pénzjutalom nem jár. 

Az elismerő oklevél adományozásakor tárgyjutalom adományozható. A tárgyjutalom adományozásának mérlegeléséről a kuratórium dönt. 

Lehetőség nyílik mindenki számára, aki olvassa ezt a felhívást, hogy azon kolleganőt, kollegát akit a felhívás alapján érdemesnek tart arra hogy az „Elismerő Oklevél” elismerésében részesüljön azt jelölje a MGT Asszisztensi Szekciójának írásban,  a jelölt jellemzésével , rövid élet útjával, indoklással.

CÍM:  MGT Endoszkópos Asszisztensi  Szekció elnöke: Paulovicsné Kiss Melinda

                             Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelölési határidő: 2023. Március 30.

Az elismerő oklevél odaítéléséről javaslatot az MGT. Endoszkópos Asszisztensi Szekció vezetősége tesz a jelölt személyek közül a GEA Alapítvány Kuratóriumának. Az Elismerő Oklevél odaítéléséről a Kuratórium dönt.

Az elismerő oklevelet a GEA Képzéséért Alapítvány adományozza a GEA Képzéséért Alapítvány Kuratóriumának " Elismerő Oklevele " -t a MGT. 65. Nagygyülésen az Endoszkópos Asszisztensi szekció közgyűlés keretein belül kerül sor.

                                                                 Várjuk a jelöléseket!

 

           Paulovicsné Kiss Melinda                                                                        Kabai Annamária

    MGT Endoszkópos Asszisztensi Szekció                                                    GEA Képzéséért Alapítvány Kuratórium

                          elnöke                                                                                                                    elnöke