Kedves Kolléganők!
Kedves Endoszkópos Asszisztensek!

Március 23(IBD) asszisztensi nap Szeged!
Március 24-25 Colon szekció Szeged!

Júniusban ismét találkozunk Siófokon. Az idei évben választások lesznek az asszisztensi szekció vezetőségében. Kérlek Titeket legyetek aktívak és közös megbeszélés alapján vagy egyéni megfontolásból az adott felületen jelentkezzetek és hosszútávon gondolkodjatok.
 A kritériumok adottak.
Ezen kívül kérlek benneteket, hogy az MGT Asszisztensi Szekciójának GEA alapítványa által meghirdetett díjra is jelöljetek olyan embereket, kollégákat (endoszkópos asszisztenseket), akit méltónak találtok a díjra!
Részleteket megtaláljátok a honlapon illetve a Fb-os oldalunkon. Kérlek legyetek aktívak, aki lelkesedést érez magában, kap támaszt a munkahelyén, feláldozza a szabadidőt a kollégákért és tele van energiával és ötlettel, JELENTKEZZEN!
Mielőtt jelöltök és jelentkeztek olvassátok el a feltételeket és mérlegeljetek!
Figyelem!!!
Pécsett 2023. októberében kötelező továbbképzés lesz endoszkóposoknak a műtéti szakmacsoport keretein belül (10-es)
Igyekeztünk olyan témát találni, mely nagyobb csoportokat érinthet és több ember tud eljönni. Hiszen ezeket a továbbképzéseket nem könnyű megszervezni. Olcsó szállásra tudunk javaslatot tenni és kulturális program is akad bőven Pécsett! (Csapatépítésnek sem utolsó lehetőség)
„A felső tápcsatorna diagnosztikus és intervenciós endoszkópiája”
címmel tartjuk meg kötelező továbbképzésünket. Pontos idő és helyszín rövid időn belül felkerül a honlapra és a fb oldalra.
Kérlek jegyezzétek fel illetve értesítsétek egymást, akinek pontra van szüksége vagy csak jól akarja magát érezni, miközben okosodik.
Az év utolsó 3 hónapjára szabadon választható továbbképzés is tervben van Pécsett, de ennek témaköreire javaslatokat várok. Szeretném, ha az igényeiteknek megfelelően lenne összerakva a program. Ötleteket, kéréseket várok mielőbb!!!
Köszönöm, hogy elolvastad, találkozunk Siófokon! Mindenki aktivitására számítok!
Az utolsó két évünk, nagyon jól tudja az okokat mindenki, nem az aktívitásunkról szólt. Most van lehetőség kibontakozni új fcélokat kitűzni és feladatokat megvalósítani, elismerni egymás munkáját!
A lehetőség adott, jelöljetek általatok fontosnak tartott és a közösségért dolgozó embereket. Megfelelő módon indokoljátok és írja alá mindenki aki így gondolja, mint a jelölő személy!
Ne feledjétek! Siófoki Nagygyűlés 2023.06.01-04-ig,
Asszisztensi nap 2-a PÉNTEK. Szervezzétek a munkát a munkahelyeken, hogy a lehető legtöbben ott tudjatok lenni!

Köszönöm azok munkáját, akik előadást adtak be!

Pécs, 2023. 03. 17.                

                         

   Kabai Annamária                                Paulovicsné Kiss Melinda
   GEA Alapítvány                                 MGT Asszisztensi Szekció
   kuratórium elnöke                                           elnöke