PTE Klinikai Központ Ápolásszakmai Igazgatósága
PTE Szociális és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskolával együttműködve

EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS

ENDOSZKÓPOS ASSZISZTENS

szakképzettség megszerzésére irányuló képzést indít, érettségivel és egészségügyi szakképesítéssel rendelkező szakdolgozók számára.


A képzés ideje: 2023. szeptember – 2024. június

A képzés elméleti és gyakorlati oktatása, a PTE KK I. sz. Belgyógyászati Klinika Gasztroenterológiai Osztály Intervenciós Gasztroenterológiai Tanszék Endoszkópos laboratóriumi egységében, az egység munkatársainak közreműködésével kerül lebonyolításra.

A képzéshez csatlakozás feltétele: OKJ/szakmajegyzék szerinti egészségügyi szakképesítés, amelynek beszámíthatóságát a képzést indító Szakképző Iskola egyénileg bírálja el.

A képzés teljesítésére a PTE Klinikai Központtal, mint duális képzőhellyel kötött szakképzési munkaszerződés keretei között van lehetőség.

Az elméleti oktatás tervezetten szombati napokon kerül megszervezésre.

Endoszkópos laboratóriumi munkakörben történő foglalkoztatás esetén, az előírt gyakorlatok meghatározott részének, saját munkahelyen történő teljesítésére, egyéni elbírálás alapján lesz lehetőség.

Jelentkezés:

PTE Szociális és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola
7632 Pécs, Berek utca 15. Tanulmányi osztály
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; +36 30 179 5664; +36 30 121 7032

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 15.

További Információ: PTE KK Ápolásszakmai Igazgatóság Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.